fbpx

Opendeurweekend met speciale acties bij Lovilen Outdoor Creations op 9 en 10 maart!

๐ŸŽˆ Maak je klaar voor een onvergetelijk weekend vol plezier en fantastische aanbiedingen bij Lovilen! ๐ŸŽ‰

Op 9 en 10 maart openen we met trots onze deuren voor onze jaarlijkse opendeurdagen in onze showroom, gelegen aan de Brakelsesteenweg 550 in Ninove. Dit is jouw kans om onze prachtige collectie van dichtbij te bekijken en te profiteren van ongelooflijke deals!

Tijdens ons opendeurweekend hebben we een speciale traktatie voor jou: bij elke bestelling vanaf 9 maart ontvang je een GRATIS ballonvaart cadeau! Deze onweerstaanbare aanbieding geldt tot 31 maart 2024, dus zorg ervoor dat je er snel bij bent!

Bovendien bieden we exclusieve kortingen op onze gloednieuwe modellen in WPC, co-extrusie en Trespa. Dit is jouw kans om jouw huis te transformeren met hoogwaardige materialen tegen onverslaanbare prijzen.

Waar wacht je nog op? Kom langs tijdens onze opendeurdagen en ontdek de perfecte oplossing voor jouw projecten. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en samen een geweldig weekend te beleven! ๐Ÿกโœจ