fbpx

Opendeurdagen op 10, 11 en 12 februari

Ben je op zoek naar een nieuwe tuinconstructie of tuinhuis? Dan is onze opendeurdag bij Lovilen, de specialist in tuinconstructies en tuinhuizen, iets voor jou!

Op 10, 11 en 12 februari nodigen we je van harte uit om onze vernieuwde showroom in Ninove te bezoeken.

Tijdens onze opendeurdag kun je ons aanbod van tuinconstructies en tuinhuizen in de praktijk bekijken. Onze showroom is helemaal ingericht met onze prachtige producten, zodat je een goede indruk krijgt van de mogelijkheden voor jouw tuin. Bovendien geven onze experts je graag advies en laten ze je graag zien wat er allemaal mogelijk is.

Naast het bekijken van onze producten, is er natuurlijk ook tijd voor een hapje en een drankje. Zo kun je in een ontspannen sfeer onze producten bekijken en vragen stellen aan onze experts.

Maar dat is nog niet alles, want tijdens onze opendeurdag profiteer je ook van speciale promoties als je een bestelling plaatst. Dus wacht niet langer en maak snel een afspraak om onze showroom te bezoeken.

Ons aanbod van Lovilen is zeer divers, we bieden een brede waaier aan tuinhuizen, carports, pergola’s, terrassen, poolhouses, tuinbergingen en nog veel meer. Onze producten zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, kleuren en maten, dus er is voor ieder wat wils.

Wij hopen je te zien tijdens onze opendeurdag en samen met onze experts te werken aan jouw droomtuin!